REZULTATE ONLINE

utilizator :


parola :


pacient
medic

  
Am citit si am inteles GDPR
 
newsletterNewsletter

Pentru cele mai interesante oferte Eurosanity, va puteti abona la lista noastra de noutati:


 
   

Cabinete medicale Eurosanity

Stomatologie

Va ofera tratamente complexe din toata sfera stomatologica.

Avem medici cu experienta vasta in domeniu. Cabinetele sunt dotate cu aparatura ultramoderna, pentru realizarea celor mai performante tratamente.

Gama de servicii stomatologice cuprinde :

  • - obturatii coronare si tratamente de canal cu matariale dintre cele mai performante
  • - tratamente pentru igiena cavitatii orale, prevenirea si tratarea afectiunilor cavitatii bucale; detartraj cu ultrasunete si periaj profesional
  • - tratament pentru parodontopatii marginale cornice si acute localizate si generalizate (Vaccin Stafilococic D)
  • - tratamente de chirurgie dento-alveolara (extractii de molari de minte, extractii chirurgicale si chiuretaje endoalveolare )
  • - lucrari de protetica dentara fixa si mobila

Parodontopatiile cronice sunt afectiuni specifice persoanelor de varsta a doua, dar mai nou se pot instala in faze acute si la tineri.

Semnele acestei afectiuni sunt:

  • - inflamatie gingivala
  • - sangerare
  • - mobilitatea dintilor

Aceste semne au o evolutie rapida !

Vaccinul Stafilococic D se recomanda in parodontopatiile marginale impreuna cu alte tratamente alternative stomatologice (detartraj, periaj professional, eliminarea tuturor focarelor de infectie, igiena orala corecta, protezare corespunzatoare), ca tratament al infectiilor recidivante, fiind un imunomodulator cu efecte pozitive (diminua sau chirar vindeca inflamatia si remite singerarile gingivale) atat in formele acute cat si in cele cornice.

Centrul Medical Eurosanity va recomanda efectuarea acestui vaccin in timp util inca de la primul semn parodontopatic.

Tratamentul cu Vaccinul Stafilococic D are o durata de aproximativ o luna de zile si se prezinta sub forma farmaceutica de suspensie injectabila obtinuta din tulpina Staphylococus aureus .

Vaccinul Stafilococic D este preparat de Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru Microbiologie si Imunologie - Bucuresti si se administreaza numai de medicul stomatolog care a prescris tratamentul.

Eficienta vaccinului ! Vaccinul Stafilococic D nu vindeca afectiunea doar o stopeaza si prelungeste viata dintilor dumneavoastra pe arcada.

Prezentati-va de urgent in Clinica noastra pentru a beneficia de acest tratament.