REZULTATE ONLINE

utilizator :


parola :


pacient
medic

  
Am citit si am inteles GDPR
 
newsletterNewsletter

Pentru cele mai interesante oferte Eurosanity, va puteti abona la lista noastra de noutati:


 
Contact
numere_telefon22.PNG

 

Cum gasiti centrul nostru:

 

Calea Plevnei nr. 44, sector 1, Bucuresti

 

Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal: Amariutei Gheorghe

   

Tratarea afectiunilor prin reflexoterapie

15 noiembrie 2013

 

 

Un vechi proverb chinezesc spune: "ZAMBETUL VINE INTOTDEAUNA DE LA PICIOARE"

Reflexoterapia era cunoscuta inca din Egiptul antic si apoi a fost transmisa in India si China.
In lumea moderna aceasta terapie a fost introdusa de catre Eunice Ingham pionier in acest domeniu iar in Occident de catre doctorul William Fitzgerald in anul 1913 care a adus reflexoterapia la nivel de stiinta si arta.

Reflexoterapia este stiinta care se ocupa cu masarea punctelor reflexogene care corespund tuturor organelor interne si externe ale corpului uman.
Prin reflexoterapie se diagnosticheaza , previne si trateaza diferite afectiuni ale corpului omenesc .Oamenii fiind bipezi toate toxinele acumulate in decursul vietii se transforma in mici cristale care se aseaza in centri reflexogeni ale mainilor dar mai ales ale PICIOARELOR opturand astfel fluxul energetic sanguin catre organele corpului omenesc favorizand astfel aparitia bolii. BOALA NU ESTE NIMIC ALTCEVA DECAT STRIGATUL FLAMAND AL SANGELUI DUPA O OXIGENARE MAI BUNA.

Dl. Tanase Mihai - Terapeut, spune:

"Prin masajul reflexogen al talpilor picioarelor aceste cristale se sparg, se maruntesc si sunt eliminate din organism prin urina si transpiratie, practic se face o detoxifiere masiva a organismului. Astfel in decursul sedintelor de reflexoterapie pot aparea dureri de cap, stari de greata, scaune mai dese si moi etc, deoarece se face detoxifierea, sunt simtome care trec dupa o zi sau doua. Cine nu are asemenea reactii la reflexoterapie nu face reflexoterapie ci "GADILOTERAPIE", eu chiar le spun pacientilor sa se bucure ca raspund pozitiv la terapie!

Reflexoterapia este utila in tratarea diferitelor afectiuni, ca:
Stres, migrene, ameteli, insomnii, oboseala cronica, instabilitate emotionala, depresie, anxietate, atacuri de panica, afectiuni ale coloanei vertebrale, reumatism, artitre, lombosciatica, artroza, gonartroza, tulburari endocrine, (tiroida), paratiroide, suprarenale, reglarea ciclului menstrual, tulburari de menopauza, disfunctii sexuale la ambele sexe, tulburari de metabolism, obezitate, diabet, afectiuni degestive, afectiuni hepato-biliare, afectiuni renale, afectiuni circulatorii, afectiuni ORL, crampe musculare etc.

Recomandari:
1-2 sau mai multe serii a cate 10-12 sedinte de reflexoterapie urmate de tratamente de intretinere.
Este recomandat ca inainte cu 2 ore cat si cu 30 minute dupa terapie sa nu se manance nimic.
In timpul sedintei sa se consume 1/2l apa sau ceai pentru a ajuta la detoxifierea organismului.

Contraindicatii:
Sarcina, tumori maligne, insuficienta renala acuta, infarct miocardic acut, epilepsie.

Nu utati ca analfabetul modern nu este cel ce nu stie sa scrie si sa citeasca, ci cel ce are informatia si nu o foloseste!"

 

Taguri: reflexoterapie