REZULTATE ONLINE

utilizator :


parola :


pacient
medic

  
Am citit si am inteles GDPR
 
newsletterNewsletter

Pentru cele mai interesante oferte Eurosanity, va puteti abona la lista noastra de noutati:


 
Contact
numere_telefon22.PNG

 

Cum gasiti centrul nostru:

 

Calea Plevnei nr. 44, sector 1, Bucuresti

 

Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal: Amariutei Gheorghe

   

Despre noi

Centrul Medical Eurosanity a fost infiintat in anul 2005 si activitatea medicala propriu-zisa a inceput sa functioneze din anul 2008.

Eurosanity este un centru medical ce isi dedica toate resursele existente pacientilor punandu-le la dispozitie o paleta larga de specialitati medicale , investigatii anexe actului medical si un laborator propriu de analize medicale coordonate de o echipa de medici profesionisti.

Serviciile medicale oferite de Centrul Medical Eurosanity precum si permanenta preocupare privind satisfacerea necesitatilor in domeniul in care activeaza le ofera pacientilor suportul necesar eficientizarii nevoilor lor medicale.

Misiune

Ne propunem sa oferim valoare pacientilor nostri prin calitatea serviciilor noastre medicale la cele mai inalte standarde de performanta.

Viziune

Sa devenim prima alegere a pacientilor nostri si partenerul preferat in dezvoltarea si furnizarea de servicii medicale.

Valori fundamentale

  • Grija fata de pacienti
  • Solidaritatea
  • Responsabilitatea
  • Profesionalism

Grija fata de pacienti, solidaritatea, responsabilitatea si profesionalismul sunt cele patru valori fundamentale ale Centrului Medical Eurosanity.

Urmarind aceste valori avem convingerea ca vom reusi sa ne integram intr-un domeniu competitiv al serviciilor de sanatate si, in acelasi timp, sa ne aducem aportul pentru ca pacientii sa beneficieze de tot ce au nevoie pentru ca starea lor de sanatatea sa fie mai buna.